Gävle: 026-457 36 26 * gavle@jbggruppen.se
Stockholm: 08-511 76 525 * info@jbggruppen.se

Vad är Egen Anställning?

Tjänsten Egenanställd, innebär att Du/Ni gör jobbet och låter oss på JBG ta hand om all administration, redovisning till myndigheter och inbetalning av momser och skatter, sen får Ni ut en lön efter avdrag av våra avgifter

Egenanställningsbranschen, dvs de person som jobbar som egenanställda i Sverige ökar. De betyder att mer människor vågar satsa på sina ideér vilket vi på JBG vill uppmuntra.

Vi tillhandahåller en möjlighet för dig som inte vill, kan eller får starta eget, att kunna fakturera dina uppdrag.

Detta gäller även för dig som har drivit företag och har dina företagskontakter kvar, för hos oss blir du anställd men av dig själv och du hittar uppdragen och vi fakturerar genom JBG. Du fokuserar helt enkelt på det Du är bra på och får lön efter din egen omsättning. Kan det bli enklare?

Arbetsförmedlingen räknar egenanställning som ett företag och erbjuder starta eget bidrag och skatteverket har sagt okey för egenanställning, läs mer om det här.

Finns två varianter av detta:

Enstaka

Du har enstaka uppdrag och fakturor att skicka, lite eget inköp.
Då betalar du en %-satts på omsättningen, och vi drar skatt och sociala och utbetalar resten till dig när vi fått betalt av kunden.

Löpande

Du har löpande och återkommande uppdrag och har det som din huvudsysselsätting.

Då betalar du en fast månadsavgift samt en lägre %-satts löpande, och vi reglerar skatter och sociala avgifter innan vi utbetalar ersättningen till dig.

Mer info vad kostnaden kan bli för Dig, kontakta oss så ger vi dig ett pris. Välkommen!
Skicka ett mail och döp det till EA och sänd till eaforetag@jbggruppen.se alternativt fyll i formuläret på denna sida.

Intresseanmälan