08-511 76 525 | info@jbggruppen.se

Senaste nytt

Månadsmoms

Nu är de dags att lämna in era papper för augustimånad. Ni som vet att ni missat att lämna in papperen för juli månad behöver göra de omgående.

Systemproblem

Ett flertal fakturor har enligt vårt sytem gått ut men ej kommit fram till kund. Vi ber om ursäkt och får Ni en påminnelse kontakta oss så fixar vi detta.

Moms och arbetsgivaravgifter

Den 12 september ska preliminärskatt, arbetsgivaravgift och avdragen skatt samt arbetsgivardeklarationen vara inne så vi på JBG behöver få in era papper så vi kan börja med detta.

För de som vill kolla själv så finns viktiga datum på skatteverket.


Löpande bokföring till månadsfakturor


JBG håller på med att lägga om så att alla våra löpande bokföringskunder kommer ha månadsfakturering. Vi utökar detta arbete under hösten.

Legitimation från kunder

JBG behöver en kopia på alla kunders legitimationer. De är ett måste med nya penningtvättslagen. De går utmärkt bra att kopiera dem och mejla in till oss på info@jbggruppen.seHöststädning


Vi håller på att rensa kontoret just nu. Därför kommer vi kontakta kunder som har material att hämta på kotoret inom kort.


Saknar flera deklarationer

Vi saknar fortfarande material och underlag från vissa kunder angående deklarationen. Om du känner dig träffad behöver dessa inkomma omgående till oss.Telefon trassel

Telefonnummret 08-511 76 525 strular fortfarande. Telia arbetar på problemet. För att komma i kontakt med oss rekommenderar vi att ni använder 08-754 53 49 iställetNytt krav sammarbete för fakturor

Vi kommer under 2018 intensifiera kravverksamheten för förfallna fakturor, med assistans från EFABAllmän
 informationVi på JBG vill informera dig om den nya lagen som träder i kraft 25 Maj 2018. GDPR (General Data Protection Regulation) på svenska Dataskyddsförordningen. Det är en ny EU-förordning som helt ersätter svenska PUL (Personuppgiftslagen)
Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter en hög nivå av dataskydd. Vi arbetar aktivt med detta och har vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter mot förlust, missbruk, obehörig åtkomst, avslöjande, ändring och förstörelse. För att säkerställa att personuppgifter behandlas på ett säkert och konfidentiellt sätt använder vi oss av datanätverk som är intrångsskyddade med bland annat brandväggar och lösenordsskydd enligt branschstandard.

Du kan när som helst begära tillgång till den information vi hanterar om dig, möjlighet att ändra felaktiga uppgifter samt ange om du önskar att vi tar bort dina uppgifter ur vårt system.

För mer information besök https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/


Pris uppdateringar

Inför 2018 kommer en del priser att justeras, för att mer match, gäller både en del löpande priser och en del fastavtalspriser